Alla inlägg den 12 juli 2007

Av Åsa - 12 juli 2007 19:48

Torsdagen då blev det ett besök på ett lekland (inomhus), en perfekt "barn grej".

Massor av skojiga saker att göra.Man önskar nästan man vore barn själv och kunde springa runt där.Tre timmar fick man leka där för en hundring per barn. Men de hade nog stått ut en stund till även om de nog var ganska trötta och tyckte det var ok att gå där ifrån.


Efter lunch så åkte vi till Slotts parken och kikade på djur och så blev det ett besök på lekplatsen, Plikta.


På kvällen badade barnen i hotell poolen, vilket för övrigt gjordes varje dag.

Man har karusell OCH bad tokiga barn!!


De hade en "vanlig" poool och en varm bubbel pool. Själv ska jag medge att jag hade bad stassen med men inget dopp gjordes.

Dels pga att barnen efter första doppet sa att det var kallt i poolen och då är det nog ganska kallt (men badade för fullt gjorde de ändå!). Men för mig som är så frusen så känndes det som det inte var någon ide.Bubbel poolen var varm , men där vill jag inte "bänka" mig hela tiden...

Blev istället sittandes där lite ovanför poolen på en stol medan barnen badade och då hann man ju reflektera över en del saker.

Tex att många inte duschade av sig innan de hoppade i plurret , både barn och vuxna.Va det borde de väl veta att ska göra?!

Sedan fanns det en bastu som vissa sprang in i och blev svettiga sedan ner i poolen en stund och så in i bastun igen, hu jag ryyyyser.

Dessutom från min utkiks plats såg jag att en grabb hade kalsongerna på sig under bad byxorna, näpp vad är det för folk ?!

Vet att det typ är poopis att ha så men även att man förbjudit det i flera (alla?!) badhus för att det inte är hygieniskt.

Så det var droppen , absolut inget bad för mig.


(Dock berättade jag inte om detta för barnen , de älskar ju att bada och har till synes ej tagit skada av det..)



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards